Holophone с Android и Windows

Microsoft ще пусне телефон работещ с Android и Windows 10 PC. Какво мислите вие според мен това е невероятно така ше имате възможност да използвате и двете операционни системи и да имате по-голям достъп до всичко което ви трябва и няма да се колебаете между това кое да изберете Android или Windows. Това може да бъде единственото устройство което да ползвате стига телефонът да не бъде спрян.
И така нека видим с какво разполага той:
Дисплеят му е сериозните 7 инча, а резолюцията – Full HD. Напълно възможно е да го наречем и таблет, но производителят упорства срещу това още с името. Причината е, че Holophone може да се използва за телефонни разговори, а не само за сърфиране в интернет. Да, дисплеят наистина е със сериозни инчове, но ако все пак не са ви достатъчни, джаджата разполага и с вграден проектор, който има яркост от 45 лумена и може да разпъне изображението до 100 инча с резолюция 1280x720 пиксела, пишат от Phonearena, базирайки са на сайта на производителя.

Интересните възможности продължават и в софтуерната част – Android и пълна версия на Windows 10 – тази, която откриваме на персоналните си компютри. Под капака пък е 4-ядреният процесор Intel Cherrytrail 8300, придружен от 4 GB RAM и 128GB вътрешна памет. Наличен е и слот за microSD карта. Цената на Holophone варира от 600 до 950 долара - в зависимост от съдържанието на комплекта.